arjan en naomi

Hey! Ik ben Arjan

Ik bouw websites sinds mijn 14e (20+ jaar) waarvan 11+ jaar professioneel. Ik heb altijd ‘iets met computers’ willen doen en ik heb de opleiding Communication & Multimedia Design afgerond en ben opgeleid tot (interaction) designer.

Tijdens mijn afstudeerstage ben ik echter overgestapt op programmeren en daar ben ik 1000% voor gegaan. Programmeren is iets anders dan websites bouwen. Dat laatste kan ook in bijvoorbeeld WordPress maar met programmeren bedoel ik écht code schrijven.

Ik heb altijd veel tijd gestoken in programmeren en bijleren en in techniek in het algemeen. Dat is voor mij de sleutel tot succes geweest, naast hard werken en kansen pakken die je worden aangeboden natuurlijk.

Inmiddels ben ik een succesvol (al zeg ik het zelf) Team Lead van een ontzettend leuk en getalenteerd development team van 20 developers verdeelt over front-end en backend programmeurs en is mijn doel om mijn team naar de top te coachen.

Daarnaast heb ik een grote frustratie en dat is dat veel studenten niets doen naast hun schoolopdrachten en dus met een (fikse) achterstand het bedrijfsleven in gaan. Door middel van mijn blogs wil ik iedereen inspireren om zelf projectjes te gaan doen en extra kennis op te doen om jezelf sneller van meerwaarde te laten zijn.

Ik hoop dat ik je met mijn blogs inzicht kan geven in wat programmeren is en wat een programmeur doet en hoe je een (betere) programmeur kunt worden.

Mocht je vragen hebben of advies willen, schroom niet om mij een DM op instagram te sturen. Ik doe mijn best om op iedereen zo snel mogelijk te reageren. Happy programming!